Klantenservice


Hier geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht je vraag en antwoord er niet tussen staan, kun je ons altijd op de vogende manier bereiken:

Telefoon: 020 - 346 0046

Mail: support@thomasmaine.com

Bestellen Nee, ook zonder account kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. We raden het wel aan om een account aan te maken als je ook van onze voordelen wilt profiteren. Met een account kun je bijvoorbeeld je bestelling gemakkelijk volgen.
Nadat je bestelling is geslaagd ontvang je een bevestiging per e-mail. Hier vind je ook jouw ordernummer terug, die je nodig hebt als je vragen hebt over je bestelling. Als je een account hebt aangemaakt zie je hier ook een bevestiging van je bestelling.

Let op: de bevestiging van je bestelling is geen verzendbevestiging. Je ontvangt de verzendbevestiging per e-mail wanneer je bestelling gereed is voor verzending. Daarin vind je ook je Track & Trace-code terug waarmee je jouw bestelling eenvoudig kunt volgen.
Ja, dat kan met de Track & Trace-code. Deze code vind je terug in de verzendbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen.
Afhankelijk van de instellingen van je mailbox kan je bevestiging in je spam- of reclamemap terecht zijn gekomen. Wij raden je aan deze mappen te controleren.
Wanneer je bestelling is afgerond kun je deze helaas niet meer wijzigen of annuleren. Wel kun je de bestelling na ontvangst kosteloos retourneren.
Ja, bij het afronden van je bestelling kun je bij de bezorgopties kiezen voor een ander bezorgadres. Je kunt er ook voor kiezen je bestelling op te halen bij een servicepunt bij jou in de buurt.

Retour sturen


Retourneren doe je eenvoudig door de meegeleverde retoursticker op je pakket te plakken, waarna je deze af kunt geven bij een DHL service punt.
Nadat wij jouw retourverzending in goede orde hebben ontvangen, ontvang je de terugbetaling binnen 14 dagen.
Wij verzenden al je items met zorg. Helaas kan het voorkomen dat je bestelling beschadigd raakt tijdens de verzending. Mocht dit zo zijn, dan kun je een e-mail sturen naar onze klantenservice via support@thomasmaine.com. Voeg hierbij foto's toe van de beschadigde items. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op voor een passende oplossing.
Items die je wilt retourneren moeten binnen 14 dagen na ontvangst retour zijn verzonden. Deze items mogen niet gedragen zijn en/of gebruikssporen bevatten. Daarnaast moeten ze ook voorzien zijn van alle kaartjes. Het passen van de items is uiteraard wel toegestaan.
Op dit moment is dat nog niet mogelijk. Als je een andere maat of item wenst, dan adviseren wij je om de desbetreffende items te retourneren. Als de retourzending voldoet aan onze retourvoorwaarden, dan storten wij het aankoopbedrag terug. Je kunt dan een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste item.
Ja, mits deze voldoen aan onze retourvoorwaarden. Na ontvangst en verwerking van jouw retourzending storten we het aankoopbedrag terug.
Het afhandelen van een retourverzending kan wat tijd kosten. Wij adviseren je om de Track & Trace-status te volgen. Let op: totdat we je retourverzending hebben ontvangen, blijf jij als afzender verantwoordelijk voor de verzending. Het is daarom belangrijk om je verzendbewijs te bewaren, totdat wij hebben bevestigd dat je retourverzoek is afgehandeld.

Kosten en leveringen

* Bestelling voor 16:00 uur: verwerking en verzending op dezelfde dag * Bestelling in het weekend: verwerking en verzending op maandag In de meeste gevallen heb je de bestelling de volgende dag al in huis.
Alle bestellingen worden bezorgd door DHL. Je kunt kiezen uit bezorging aan huis of bij een DHL service punt. Mocht je niet thuis zijn op het moment van bezorging, dan probeert de bezorger het op een ander moment nogmaals. Als ook dat niet lukt, dan kun je jouw bestelling bij het dichtstbijzijnde DHL service punt ophalen.
Wij berekenen geen verzendkosten. Mocht je een retourzending hebben, dan brengen we daar ook geen kosten voor in rekening.